Bežeći od verenice, zaglavio se u ispustu za smeće

Izvor: Blic, 17.Maj.2012, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bežeći od verenice, zaglavio se u ispustu za smeće

Ruski vatrogasci morali su da intervenišu kako bi izvukli jednog mladića koji se zaglavio u ispustu za smeće u koji je skočio bežeći od verenice.

Kako prenosi agencija AFP, 31-godišnji muškarac je skočio u metalni ispust na osmom spratu, ali se zaglavio tri sprata niže.

Bizarni incident dogodio se u Tjumenu, oko 2.000 kilometara istočno od Moskve.

Zgrade iz sovjetskog doba često imaju metalne ispuste za smeće sa otvorom na svakom spratu, veličine jedne poveće kese za đubre.

Spasioci su bili primorani da iseku metal i izvuku mladića koji je odvezen u bolnicu.
Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spas od verenice našao u đubretu

Izvor: Kurir, 17.Maj.2012

31-godišnji muškarac skočio je u metalni ispust za đubre na osmom spratu, ali se zaglavio tri sprata niže, vatrogasci iseku metal i mladića odvezli u bolnicu..MOSKVA - Ruski vatrogasci morali su da intervenišu kako bi izvukli jednog mladića koji se zaglavio u ispustu za smeće u koji je skočio...

Nastavak na Kurir...

Bežao od verenice, spašavali ga vatrogasci

Izvor: S media, 17.Maj.2012

Kako prenosi agencija AFP, 31-godišnji muškarac je, bežeči od verenice, skočio u metalni ispust na osmom spratu, ali se zaglavio tri sprata niže...Uhapšeno 13 vatrogasaca pod sumnjom da su silovali kolegu..Stigla vatrogasna vozila iz Velsa!..Kragujevački vatrogasci sprečili katastrofu..Bizarni...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.