Berluskoni: Ne odustajem, živeću 120 godina

Izvor: S media, 17.Apr.2011, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Berluskoni: Ne odustajem, živeću 120 godina

Italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je da neće odstupiti s vlasti, dokle god bude potrebno, a to bi prema njegovim očekivanjima moglo da znači veoma dugo, jer je prognozirao da će da živi 120 godina.

- Ne predajem se. Biću tu dokle god je potrebno. Još oko 120 godina, iako sam smrtnik, rekao je Berluskoni.

Ministar pravde Angelo Alfano, koji je nedavno najavljen kao Berluskonijev politički naslednik, izjavio je ranije u subotu >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da će se Berluskoni ponovo kandidovati na izborima 2013. godine.

Berluskoni: Nisam utajio porez!

Berluskoni: Rubi je patološki lažov!

Zakon koji obustavu sudjenja Berluskoniju

Berluskoni (74) u utorak je na privatnoj večeri sa stranim novinarima neslužbeno rekao da se neće kandidovati na sledećim izborima i spomenuo je Alfana kao mogućeg naslednika, prenosi štampa.

Alfano je, međutim kazao da je to ko će naslediti Berluskonija "okvir priče bez aktera i zapleta", prenio je AFP.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.