Beč: Uz povike Alahu ekbar napao policajca

Izvor: Mondo, 23.Jul.2018, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beč: Uz povike "Alahu ekbar" napao policajca

Jedan mladi Bečlija napao je, u glavnom gradu Austrije, policajca uz povike "Alahu ekbar".

Foto: MONDO/P. Vujić

On je u subotu uveče, saopštila je danas policija, najpre neprestano, u zgradi jednog stambenog kompleksa vikao "Alahu ekbar", nakom čega su stanari pozvali policiju.

I kada su čuvari reda došli na lice mesta 21-godišnjak nastavio je da viče isto, i, kao i iz vedra neba nasrnuo pesnicama na policajca, vičući da će ga ubiti ako >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ga uhapsi.

Pretučeni Jevreji nasred ulice u Beču

Inače, reč je o Austrijancu, koji nije migrantskog porekla, a nad kojim je policija morala da primeni silu kako bi ga savladala.

Protiv njega podnete su prijave državnom tužilaštvu koje će odlučiti o kazni.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Beč: Napad na policiju uz "Alahu akbar"

Izvor: B92, 23.Jul.2018

Beč -- Jedan mladi Bečlija napao je, u glavnom gradu Austrije, policajca uz povike "Alahu akbar"...On je u subotu uveče, kako je danas saopštila policija, najpre neprestano, u zgradi jednog stambenog kompleksa vikao "Alahu akbar", na šta su stanari pozvali policiju...I kada su čuvari reda došli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.