Bacila muževljevu ljubavnicu sa litice

Izvor: Mondo, 20.Jun.2013, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bacila muževljevu ljubavnicu sa litice

Kamere ovekovečile "okršaj" žene, njenog muža i njegove ljubavnice.

Liset Lupo Mamani iz Arekipe u Peruu duže vreme je slutila da je muž vara, a dokaz je dobila kada ga je pratila i zatekla ga sa ljubavnicom.

Liset, koja sa Rencom Zanabrijem Huenkom ima četvoro dece, zatekla je muža i ljubavnicu tokom razgovora u prirodi. Kamere su zabeležile kako ona napada ljubavnicu, dok preljubnik beži pred naletom njenog besa.

Pošto batine nisu bile dovoljne, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << za kosu je odvukla Sandru Brunu Morales (25) do litice i bacila je!

Na sreću ljubavnice, litica je bila visoka "samo" šest i po metara, pa je prošla sa ogrebotinama, ubojima i modricama, a mogla je da se izlomi ili pogine.

Prevarena žena rekla je peruanskim medijima da je bes potpuno zaslepeo, i da se seća samo prvih nekoliko udaraca, ali ne i guranja suparnice preko litice.

Ona je dodala da je muža, koji se navodno sastao sa Sandrom da bi raskinuo s njom, ostavila nakon incidenta.

Nije poznato da li će snositi zakonske posledice zbog napada na njegovu ljubavnicu.



(MONDO, foto YouTube/Screenshot)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.