Avion se srušio na kuću

Izvor: B92, 26.Maj.2011, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion se srušio na kuću

Nju Delhi -- Mali avion, koji je prevozio pacijente u bolnicu, srušio se na jednu kuću u blizini Nju Delhija. U nesreći je poginulo deset osoba.

U nesreći je poginulo sedam osoba iz aviona, kao i tri žene koje su bile u kući.

U avionu, koji se srušio kasno sinoć, nalazio se mladić koga je hitno trebalo prebaciti iz Patne, grada na istoku zemlje, u bolnicu u Nju Delhiju, objavili su lokalni mediji. Takođe se navodi da su u avionu bila dva lekara.

Šef lokalne policije P. K. Agarval izjavio je agenciji AFP da prvi rezultati istrage ukazuju da je pilot tokom loših vremenskih uslova izgubio kontrolu nad letelicom na 2.500 metara visine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Avion se srušio na kuću - 10 mrtvih

Izvor: S media, 26.Maj.2011

Mali avion, koji je prevozio pacijente u bolnicu, srušio se na jednu kuću u blizini Nju Delhija. U nesreći poginulo sedam osoba iz aviona, kao i tri žene koje su se nalazile u kući. ..Mali avion, koji je prevozio pacijente u bolnicu, srušio se na jednu kuću u blizini Nju Delhija, glavnog grada...

Nastavak na S media...

Avion se srušio na kuću

Izvor: Radio 021, 26.Maj.2011

Mali avion, koji je prevozio pacijente u bolnicu, srušio se na jednu kuću u blizini Nju Delhija, glavnog grada Indije, a u nesreći je poginulo deset osoba, saopštila je policija.

Nastavak na Radio 021...

AVION SE SRUŠIO NA KUĆU, 10 MRTVIH

Izvor: Kurir, 26.Maj.2011

NJU DELHI - Mali avion, koji je prevozio pacijente u bolnicu, srušio se na jednu kuću u blizini Nju Delhija, glavnog grada Indije, a u nesreći je poginulo deset osoba, saopštila je policija..NJU DELHI - Mali avion, koji je prevozio pacijente u bolnicu, srušio se na jednu kuću u blizini Nju Delhija,...

Nastavak na Kurir...

U INDIJI POGINULO 12 OSOBA

Izvor: Kurir, 27.Maj.2011, 08:47

NJU DELHI - Mali avion koji je prevozio pacijente u bolnicu srušio se na jednu kuću u gradu Faridabadu, u blizini glavnog grada Indije, a u nesreći je poginulo 12 osoba, saopštila je policija...Prilikom pada nastradali su svi putnici, njih petoro i dvojica pilota, a obrušavanje letelice usmrtilo...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.