Avion prinudno sleteo na aerodrom Šipol

Izvor: NaDlanu.com, 08.Mar.2012, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion prinudno sleteo na aerodrom Šipol

AMSTERDAM, 8. marta 2012. (Beta-AP) - Pilot španskog putničkog aviona uspešno je izveo prinudno sletanje na aerodromu Šhipol u Amsterdamu, izjavila je portparolka aerodroma Nina Verveij.

AMSTERDAM, 8. marta 2012. (Beta-AP) - Pilot španskog putničkog aviona uspešno je izveo prinudno sletanje na aerodromu Šhipol u Amsterdamu, izjavila je portparolka aerodroma Nina Verveij.Ona je rekla da je avion Erbas A320 kompanije Vueling posle poletanja iz baskijskog grada Bilbao, na kratko skrenuo sa uobičajene putanje, i da je posle toga prinudno sleteo na Šipol.Verveij je kazala da niko od putnika nije povredjen, da još ne zna zbog čega je avion morao prinudno da sleti, niti koliko je putnika bilo u avionu, koji može da primi do 220 ljudi.Lokalna televizija AT5 je emitovala telefonski intervju sa jednim od putnika, Teom Eversom. Evers je kazao da je pilot putnicima rekao da nešto nije u redu sa hidrauličnim sistemom aviona, i da se pripreme za prinudno sletanje.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.