Automobilom kosio pešake po Sidneju

Izvor: Mondo, 19.Avg.2017, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Automobilom kosio pešake po Sidneju

Najmanje sedam osoba je povređeno, među kojima i jedna beba, nakon što je automobil udario pešake u prepunoj ulici u severnom delu Sidneja, saopštila je danas policija.

Foto: MONDO

U saopštenju policije Novog Južnog Velsa navodi se da nije u pitanju namerno delo i da je vozač ostao na mestu događaja kako bi pomogao službama bezbednosti.

TEROR u Barseloni:Kombijem kosili turiste

Lokalni mediji navode da se veruje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da je vozač imao problema sa zdravljem kada je udario u pešake na trotoaru ispred restorana u aveniji Viktorija u sidnejskom naselju Četsvud.

Jedna žena je sa težim povredama prebačena helikopterom u bolnicu.

#Sydney: Driver of car suffered medical episode which led to incident - reports https://t.co/H0YpWOI1bz (pic @Y7News) pic.twitter.com/Vdl9Pey3lS

— RT (@RT_com) August 19, 2017

Dobio srčani udar u vožnji, poginuo u udesu!

Prema podacima ambulantnih službi, među povređenima je i dete, koje je bilo u kolicima.

#BREAKING A car has hit pedestrians outside Chatswood mall in Sydney in what’s believed to have been a medical episode. More to come #7Newspic.twitter.com/x9n9R6av4r

— 7News Yahoo7 (@Y7News) August 19, 2017

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.