Atmosfera u SAD, od danas, bitno drugačija, svima laknulo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2020, 21:52

Atmosfera u SAD, od danas, bitno drugačija, svima "laknulo"

Atmosfera u Americi se bitno promenila onog momenta kada je Bajden proglašen pobednikom izbora u SAD, kaže za Tanjug Danica Radeka, američka državljanka poreklom iz Srbije i ističe da je mnogima nekako "laknulo".

U celoj državi, Bajdenove pristalice izlaze na ulice, aplaudiraju, skandiraju, mnogi su poneli šampanjac da proslave, što je slučaj u centru Njujorka.

Prenoseći atmosferu, Radeka ističe da mnogi smatraju da je velika stvar to što će jedna žena biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prva potpredsednica u američkoj istoriji, ali najveći broj očekuje da će prestati "histerija", koju pripisuju medijima, tokom cele kampanje.

"Atmosfera se danas bitno promenila. Ljudi se nadaju da će lopta biti spuštena", objašnjava ona i dodaje da sada svi čekaju reakciju Trampa, koji je na golf terenu dočekao vesti o Bajdenovoj pobedi.

Prema njenim rečima, na ulicama ima i pristalica republikanaca koji insistiraju na tome da su izbori bili "lažni", ali ih je znatno manje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.