Anonymous napao australijsku obaveštajnu službu

Izvor: Vostok.rs, 11.Avg.2012, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anonymous napao australijsku obaveštajnu službu

11.08.2012. -

Hakeri poznate grupe Anonymous su izjavili da su napali sajt Australijske obaveštajne službe (ASIO) i Uprave radiotehničke odbrane Australije, saopštio je danas dnevnik Sydney Herald.

Prema informacijama izdanja, početkom dana sajt ASIO nije bio dostupan u toku 30 minuta, a pripadnici obaveštajne službe su priznali da su bile zabeležene određene «smetnje» u njegovom radu, ali i kategorički negirali da je došlo do curenja tajnih informacija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs <<
Međunarodno udruženje hakera Anonymous se bori protiv svih oblika cenzure na Internetu, napadajući u znak protesta različite državne sajtove i sajtove velikih kompanija.

Izvor: Golos Rossii, © Kollaž: «Golos Rossii»    

Nastavak na Vostok.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.