Ankara:600 radnji izgorelo u požaru

Izvor: B92, 06.Mar.2013, 13:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ankara:600 radnji izgorelo u požaru

Ankara -- Više od 600 prodavnica je uništeno, a dva vatrogasca su povređana u požaru u tržnom centru u Ankari, objavio je danas lokalni list Hurijet.

Požar je izbio u tržnom centru Junus Emre, u okrugu Altindag i gašen je pet sati. Uzrok nije poznat.

Povređeni vatrogasci prevezeni su u bolnicu, piše Hurijet.

Zvaničnik okružne vatrogasne brigade rekao je da je požar ugašen, ali da se tržni centar od 680 prodavnica ne može više koristiti.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Više od 600 radnji izgorjelo u tržnom centru

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Mar.2013

ANKARA - Više od 600 prodavnica je uništeno a dva vatrogasca su povrijeđana u požaru u tržnom centru u Ankari, objavio je danas lokalni list Hurijet.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Požar u centru Ankare

Izvor: Studio B, 06.Mar.2013

U velikom požaru u tržnom centru u Ankari povređena su dva vatrogasca, a više od 600 prodavnica je uništeno. ..Čak 52 vatrogasna vozila gasila su vatru pet sati, a uzrok požara još nije poznat...Zvaničnik vatrogasne brigade kaže da tržni centar, koji ima ukupno 680 prodavnica više neće moći...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.