Amerikanac ubio petoro dece i sebe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Apr.2009, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amerikanac ubio petoro dece i sebe

VAŠINGTON - Jedan 35-godišnjak ubio je svoje petoro maloletne dece pre nego je počinio samoubistvo u mestu Grejem, u američkoj saveznoj državi Vašington.

Četiri devojčice i jedan dečak su bili u dobi od sedam do 16 godina. Istražitelji veruju da je decu ubio njihov otac, a ubistva opisuju kao slučaj porodičnog nasilja.

Vlasti su navele da je pronađena majka, koja se u trenutku ubistva nije nalazila u kući.

Susedi iz naselja izjavili su da se tragično >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stradala porodica inače držala dosta "po strani", te da je otac bio strog s decom.

Incident je četvrto masovno ubistvo u zapadnom delu države Vašington u poslednje tri godine.

U SAD to je peto masovno ubistvo sa samoubistvom u poslednjih mesec dana, u kojima je bilo više od 45 žrtava.

Ekonomska kriza, koja mnoge Amerikance izlaže opasnosti gubitka radnih mesta, ušteđevina, kuća, zdravstvenog i penzionog osiguranja, i pojačava pritisak na većinu građana, povezuje se s učestalošću masovnih ubistava sa samoubistvom u poslednje vreme.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.