Izvor: B92, 02.Sep.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Al Džazira: Pogubljena trojica vozača

Dubai -- Pripadnici ekstremističke organizacije "Tavhid i džihad" pogubili su trojicu Turaka koje su držali kao taoce u Iraku.

Al džazira navodi da joj je ekstremistička organizacija dostavila video snimak na kojem se vidi ubistvo talaca. Al Džazira je prikazala samo deo snimka, na kojem se vidi čovek kako drži pasoše i sedi ispred tri naoružane maskirane osobe, od kojih jedna čita saopštenje.

Maskirane osobe stoje ispred crnog zastora, nalik zastavi organizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Džamat al Tavhid i džihad, koju predvodi saradnik Al kaide Abu Musab al Zarkavi. Urednik Al Džazire je izjavio da su taoci ubijeni iz vatrenog oružja, ali za sada nije jasno da li su to iste osobe čija je tela policija nedavno pronašla pored puta severno od Bagdada.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.