Ako ste dobili novu uplatnicu za Infostan...

Izvor: Mondo, 15.Dec.2015, 23:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako ste dobili novu uplatnicu za "Infostan"...

Na njoj sigurno nema stavke za osiguranje domaćinstva koja je bila "podmenuta" na septembarskim računima.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Ali, ako se ipak odlučite za "osiguranje od 200 dinara" možete ga uplatiti na novim uplatnicama koje su opet stigle na kućne adrese, ali ovog puta odvojeno od "Infostana", u odvojenim kovertama:

Podsećamo da su korisnici “Infostana” u Beogradu u oktobru dobili veće septembarske račune za 200 dinara i to na >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ime osiguranja domaćinstva.

Građani su se odmah pobunili, a gradonačelnik Siniša Mali hitno je dao nalog da se ta stavka obriše, nakon čega je razrešen direktor tog javnog preduzeća.

“Infostan” je taj potez pravdao stavkom “neobavezujuća ponuda”, međutim, morali su da štampaju nove uplatnice.

Grad Beograd, odnosno Infostan, morao je da snosi troškove ponovnog štampanja računa, umesto računa na kojima se našla i stavka neobaveznog osiguranja.

Iz “Infostana” su naveli da će 13,8 miliona dinara snositi isključivo to javno-komunalno preduzeće, a ne građani i to iz komercijalnih prihoda ostvarenih van sistema objedinjene naplate, na tržištu.

Infostan je građanima uručio septembarske račune za komunalne usluge uvećane za 200 dinara za osiguranje stana, iako se oni ranije nisu izjasnili da prihvataju tu uslugu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Ako ste dobili novu uplatnicu za "Infostan"...

Izvor: Mondo, 15.Dec.2015

Na njoj sigurno nema stavke za osiguranje domaćinstva koja je bila "podmetnuta" na septembarskim računima...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Ali, ako se ipak odlučite za "osiguranje od 200 dinara" možete ga uplatiti na novim uplatnicama koje su opet stigle na kućne adrese, ali ovog puta odvojeno...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.