Akcija uklanjanja divljih deponija u Kikindi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2015, 11:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akcija uklanjanja divljih deponija u Kikindi

Na području Kikinde u toku je velika aprilska akcija čišćenja tokom koje se uklanja otpad sa divljih deponija.

Akcija koja je započela 1. aprila, obuhvatila je Teremijski drum, Kvantašku pijacu kod Šumice i još neke rubne lokacije na kojima su neodgovorni građani bacali smeće, objavljeno je na sajtu grada.

Izlaz iz Kikinde prema Ruskom Selu pun smeća je očišćen.

Otpad i smeće uklonjeni su iz dela ulica Nikole Tesle, Braće Sredojev i Banatske >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a predsednik opštine Pavle Markov je najavio da će akcija trajati do kraja meseca.

On je apelovao na sugrađane da sanirane lokacije ponovo ne zatrpavaju smećem i najavio da će seoske divlje deponije biti očišćene nakon uskrsnjih praznika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.