Ajkula ubila turistu u Crvenom moru

Izvor: Radio 021, 22.Mar.2015, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajkula ubila turistu u Crvenom moru

Nemački turista poginuo je u nedelju od napada ajkule u egipatskom letovalištu El-Kuseir u Crvenom moru, navela je policija, prenosi BBC.

Prema izveštajima, ajkula je 52-godišnjem Nemcu odgrizla nogu u kolenu.

To je prvi napad ajkule u el-Kuseiru u poslednjih pet godina. Ajkula je 2009. u tom letovalištu ubila jednu Francuskinju.

Veliki broj napada ajkula 2010. u Crvenom moru izazvala je i zatvaranje najpopularnijeg egipatskog letovališta u Šarm el-Šeiku na nedelju dana. Veruje se da je turiste tada napadala bela ajkula.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Ajkula usmrtila njemačkog turustu

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Mar.2015

KAIRO - Njemački turista poginuo je u napadu ajkule kod obale odmarališta na Crvenom moru - Al kuseir, saopštila je danas policija...Prema pojedinim izvještajima, ajkula je odgrizla nogu do koljena 52-godišnjem Nijemcu...Ovo je prvi sličan incident u proteklih pet godina...Nije poznata vrsta ajkule...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.