4 dana zarobljeni na aerodromu u Briselu

Izvor: TvojPortal.com, 01.Avg.2011, 19:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

4 dana zarobljeni na aerodromu u Briselu

Pressonline Pošto nisu imali 38 evra po danu boravka, Biro za strance na aerodromu „Brisel Šarlroa" putnike smestio u stacionar. Nemoć - U grupi su i majka sa detetom, studenti, penzioneri... U Ambasadi Srbije tvrde da nisu ništa mogli da preduzmu.


Sedmoro Srba zarobljeno je na belgijskom aerodromu u stacionaru jer su pošli na put bez dovoljno novca! Naši državljani su u subotu po podne sleteli na aerodrom „Brisel Šarlroa", ali pošto nisu imali 38 evra po danu boravka >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << (propisano pravilima bezviznog režima), Biro za strance je odlučio da ih ne pusti u zemlju i prvim letom ih deportuje za Srbiju.
Da drama bude veća, prvi let je planiran tek za sutra, što znači da će putnici u aerodromskoj zgradi provesti puna četiri dana.
Kako za Press prepričava jedan od putnika koji je bio na letu „Vize ra" za Belgiju, prilikom rutinske carinske kontrole na aerodromu nekoliko putnika je zadržano radi detaljnije provere.
- I mene su prvo zadržali, ali pošto ja živim u Belgiji, odmah mi je došao advokat i pustili su me. Nisam mogao da verujem kada sam shvatio da će ih držati u tom nekom stacionaru. Šta da kažem osim - bruka i sramota! - priča ovaj putnik.Opširnije na linku

briselbrisel šarloa

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.