Вучевић: Формирање Владе траје дуже због ситуације у свету

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Sep.2022, 15:00

Вучевић: Формирање Владе траје дуже због ситуације у свету

Градоначелник Новог Сада и потпредседник СНС-а Милош Вучевић изјавио је данас да је последњи дан за формирање нове Владе Србије 30. октобар и да њено формирање траје дуже због све компликованије ситуације у свету. Фото: Prt.Sc/Instagram/milosvucevic_gradonacelnik „Да ли ће формирање Владе бити за >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << десет, или петнаест дана, ја то не знам. Очекују нас прво измене закона о министарствима а затим избор владе“, изјавио је Вучевић новинарима.
Он подсећа да је притисак на нашу земљу из дана у дан све већи и да након што је био одређен један рок за формирање Владе, дешавале су се посете изасланика, делегација, комесара и европарламентараца.
Вучевић сматра да није фер да се раније бира његов заменик,већ да је исправно сачекати прво предлог који ће изнети премијерка Ана Брнабић.
„Гледаћемо да не буде дисконтинуитета и да немамо никакве вакууме у управљању Новим Садом.Ако дође до моје оставке, сазваћемо Скупштину града и по хитном поступку изабрати новог градоначелника“, поручује Вучевић, који је раније најавио да ће бити потпредседник у новој Влади Србије.
Он додаје да у Београд неће одлазити у функцији градоначелника нити као градоначелник у оставци.
Vučić s Bilčikom: Srbija na EU putu, ali kao nezavisna zemlja

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучевић: Формирање Владе траје дуже због ситуације у свету се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.