Vlada Vuksanović uživa sa tek rođenim sinom Teodorom

Izvor: 011vodič.com, 25.Mar.2021, 08:48

Vlada Vuksanović uživa sa tek rođenim sinom Teodorom

Pre pet dana poznati maneken Vlada Vuksanović dobio je drugo dete, kada se njegova supruga Dahiana porodila i na svet donela sina kome su ponosni roditelji dali ime Teodor.
Lepa Latinoamerikanka sa naslednikom je napustila porodilište i sada uživa u odgajanju svoje bebe. Ona je danas sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju svog izabranika dok u naručju drži mališana.
– Maženje sa tatom – napisala je ponosna majka.

Podsetimo, pobednik >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << rijaliti šou programa “Survivor” u oktobra 2019. godine na večnu ljubav zakleo se Dahiani, a ćerku Valentinu, dobili su krajem iste godine.
Foto: Printscreen/Instagram

Comments comments


The post Vlada Vuksanović uživa sa tek rođenim sinom Teodorom appeared first on Zenski Magazin.
Pogledaj vesti o: Survivor

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.