Nikola Nikolić i Bojan Petrović napustili Zvezde Granda

Izvor: Poznati.info, 14.Nov.2010, 15:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Nikolić i Bojan Petrović napustili Zvezde Granda


Nikola Nikolić i Bojan Petrović su sinoć osvojili najmanje glasova publike i tako napustili dalji tok takmičenja 'Zvezde Granda'.
Ovonedeljni žiri su činili Goca Tržan i Dragan Aleksandrić koji uglavnom nisu imali veće zamerke na račun mladih pevača, verovatno poučeni negativnim iskustvom prošlonedeljnog žirija.
Takođe Goca Tržan je svojim pojavljivanjem demantovala učestalo pisanje medija da su učesnici rijalitija 'Survivor' nepoželjni na televiziji Pink. Sledeće nedelje će se takmičiti druga grupa od 12 takmičarki dok će dve takmičarke morati da se oproste od daljeg učešća u 'Zvezdama Granda'....
Pogledaj vesti o: Survivor,   Zvezde granda,   Goca Tržan

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.