Lazar Sakan i Đoka Kortina u Survajveru!

Izvor: Svet, 21.Jul.2010, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazar Sakan i Đoka Kortina u "Survajveru"!

Bivši maneken Đorđe Pavlov, poznatiji kao Đoka Kortina, i njegov mlađi kolega Lazar Sakan dobili su poziv da budu učesnici VIP serijala ekstremnog rijalitija "Survajver"! Kortina u izjavi za "Press" otkriva da još uvek razmišlja o ponudi i da bi se na Filipinima rado družio sa mladom pevačicom Enom Popov i fitnes instruktorkom Marijom Savić-Srećković. "Najdraže bi mi bilo da se borim sa Enom Popov i Marijom Srećković, ali i mojim prijateljima Aleksandrom Simićem i Nenadom Stekićem. Visina honorara mi je u ovom trenutku najvažnija, ali i ljudi sa kojima ću tamo boraviti. Brzo bih se navikao na uslove u divljini, a jedino bi mi teško palo da ne nosim naočare za sunce. Od svih rijalitija koji se emituju na našem prostoru 'Survajver' mi je najinteresantniji, ali ću još razmisliti o učešću", rekao je poznati maneken. O svom eventualnom učešću u "Survajveru" Lazar Sakan nije želeo da komentariše, ali je priznao da je po prirodi veliki avanturista. "Nisam pristalica rijalitija i svega što rađa neku vrstu publiciteta u toj meri, ali 'Survajver' je veliki izazov. Ja sam avanturistički tip i svake godine kampujem, tako da mi takva vrsta preživljavanja nije strana. Nemam bojazan da li bih se snašao na Filipinima", rekao je tajanstveno Sakan.

 
Pročitaj na www.svet.rs

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lazar Sakan i Đoka Kortina u „Survajveru"!

Izvor: Press, 21.Jul.2010

Bivši maneken Đorđe Pavlov, poznatiji kao Đoka Kortina, i njegov mlađi kolega Lazar Sakan dobili su poziv da budu učesnici VIP serijala ekstremnog rijalitija „Survajver"! Kortina za Press otkriva da još uvek razmišlja o ponudi i da bi se na Filipinima...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.