Izvor: Scandal.rs, 28.Nov.2018, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAR OPET? Aleksandra ponovo pokazala gole grudi! (VIDEO)

Malo-malo Aleksandra Subotić gledaoce počasti kadrovima svojih golih oblina. I sinoć su kamere u “Zadruzi” snimile njene gole grudi. Subotićeva se presvlačila i spremala se za žurku. Dok je bila u garderoberu, ona je svlačila jednu, a oblačila garderboru i u tom trenutku su sevnule njene gole grudi. ALEKSANDRI SEVNULO MEĐUNOŽJE, pokazala SVE u kameru! The post ZAR OPET? Aleksandra ponovo pokazala gole grudi! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

JELENA SASULA LJUBI: Ti si ološ majka! Takmičiš se sa ćerkom, pokazuješ grudi!

Izvor: Scandal.rs, 29.Nov.2018, 17:57

Jelena Golubović je sinoć tokom pitanja gledalaca javno istakla da smatra da Ljuba Pantović nema majčinske i dobre namere prema svojoj ćerki Aleksandri Subotić. – Ona se toliko potresla zbog svog deteta, kada je Aleksandra sinoć ušla tamo i plakala, ona je rekla: “Izađi, da ja obučem pidžamu!”...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.