Uhapšen sa drogom, bombom i legitimacijom sindikata policije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2021, 17:26

Uhapšen sa drogom, bombom i legitimacijom sindikata policije

Policija u Subotici uhapsila je M. A. (52) iz tog grada pošto je u stanu koji je koristio pronašla oko 51,5 grama kokaina, manju količinu marihuane, ručnu bombu, kao i službenu legitimaciju Sindikata zaposlenih policije na njegovo ime.

Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Određeno mu je zadržavanje do 48 sati u kom roku će biti priveden na saslušanje Višem javnom tužilaštvu u Subotici, saopštila je Policijska uprava u tom gradu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Subotica, uhapšen sa bombom, kokainom i službenom legitimacijom Sindikata zaposlenih policije

Izvor: RTS, 23.Feb.2021

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su M. A. (1968) iz Subotice zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.