U rijeci Karaš pronađeno tijelo dječaka

Izvor: Cafe.ba, 15.Jun.2015, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U rijeci Karaš pronađeno tijelo dječaka

Tijelo dječaka koji odgovara opisu nestalog dvanaestogodišnjeg Stefana Ilića pronađeno je u rijeci Karaš kod Banatske Subotice, javio je RTS.

Ronioci su tijelo izvukli iz vode na mjestu koje je svega 600 metara udaljeno od porodične kuće Ilića u Banatskoj Subotici.

Policija nastavlja istragu, a slijede obdukcija i identifikacija.

Dvanaestogodišnji Stefan Ilić nestao je u subotu, 13. juna, i od tada je trajala potraga, dok su ronioci pretraživali tok rječice Karaš, koja protiče pored Banatske Subotice.

Prvobitna informacija bila je da je dijete oteto.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Cafe.ba...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija: Pronađeno tijelo koje odgovara opisu nestalog dječaka

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 15.Jun.2015

Ronioci Žandarmerije MUP-a Srbije našli su tijelo u rijeci Karaš, koje prema opisu odgovara nestalom dječaku Stefanu Iliću, rečeno je Tanjugu u MUP-u...MUP nema potvrdu da se radi o nestalom dječaku, a slijedi identifikacija i obdukcija...Policija, kako je rečeno, nastavlja istragu...Dvanaestogodišnji...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.