Trenčtaun festival imao 11.000 posetilaca

Izvor: Blic, 04.Maj.2010, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trenčtaun festival imao 11.000 posetilaca

Jubilarni deseti muzički festival "Trenčtaun" kod Subotice, na kome su tokom tri dana svirali sastavi "Veliki prezir", "Darkvud dab", "Psihomodo pop" i drugi, tokom tri dana posetilo je oko 11.000 posetilaca. Vladimir Kolarić iz grupe "Veliki Prezir"

Prema danas saopštenim podacima Pres službe festivala, "Trenčtaun" održan od 30. aprila do 2. maja u Etno kampu u Horgoškoj šumi, ponovio je prošlogodišnju posetu od oko 11.000 ljudi iz Srbije, Mađarske, Hrvatske i drugih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zemalja regiona.

"Kamp je bio dupke pun. Ove godine imali smo čak 700 šatora u okviru festivalskog prostora", navode iz "Trenčtauna".

Na festivalu su između ostalih nastupili alternativni sastavi iz Beograda "Sstutgart onlajn", "Veliki prezir", "Nežni Dalibor", "Autopark", "Darkvud dab" i "Šanšajn", njihove novosadske kolege "Obojeni program", "Zoster" iz Bosne i Hercegovine, kao i mađarski rege kolektiv "Ajri mafija".

"Na kraju nastupa (iz Hrvatske) 'Lolobriđide' trećeg dana festivala, sa njima je na bini đuskalo dvadeset ljudi, dok je 'Psihomodo pop' pošteno otprašio bez obzira što je Davor Gobac pevao sa nogom u gipsu, koju je polomio prethodnog dana", navode organizatori "Trenčtauna".

Regionalni muzički festival "Trenčtaun" organizovala je omladinska "Fokus fondacija" iz Subotice.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Trenchtown ponovo do broja 11.000

Izvor: B92, 05.Maj.2010, 12:20

Jubilarni 10. muzički festival Trenchtown kod Subotice, na kome su tokom tokom tri dana nastupili poznati sastavi iz zemlje i inostranstva, posetilo je oko 11.000 posetilaca...Prema saopštenim podacima Press službe festivala, Trenchtown održan od 30. aprila do 2. maja u Etno kampu u Horgoškoj šumi,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.