Tomovićev odgovor nakon krvničkog udara pesnicom (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 07.Okt.2018, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomovićev odgovor nakon krvničkog udara pesnicom (VIDEO)

Nasilnik Vladimir Tomović koji je brutalno udario Aleksandru Subotić pesnicom u glavu oglasio se u Instagram lajvu i ispričao svoju verziju priče.

-  Nisam ja udario ženu pesnicom, nego je ona mene ošamarila, a ja sam njoj impulsivno vratio. Šta ću kad sam impulsivan, ali neću da dozvolim da me bilo ko šamara. Nije obezbeđenje krivo, oni su svoj posao odradili muški, ali ona me je gazila, psovala majke mrtve, udarila me po nosu, još sam otečen - izneo je svoje mišljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Tomović.

Pogledajte snimak na kom se vidi kako Tomović krvnički udara Aleksandru pesnicom u glavu:

Majka Aleksandre Subotić @ifbb_pro_ljuba_pantovic objavila usporeni snimak BRUTALNOG UDARCA! Vladimir Tomović je PESNICOM udario u glavu Aleksandru Subotić, kao što se na snimku i vidi! Tomović je, dakle, sa razlogom DISKVALIFIKOVAN iz rijalitija Zadruga!

A post shared by SVET (@svet_rs) on Oct 5, 2018 at 3:47pm PDT

Jel moguce ovo?

A post shared by DOSEOFZADRUGAA (@doseofzadrugaa) on Oct 6, 2018 at 4:49pm PDT
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.