Sutra sahrana Tijane Jurić i Dan žalosti

Izvor: Radio 021, 07.Avg.2014, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra sahrana Tijane Jurić i Dan žalosti

Sahrana ubijene Subotičanke Tijane Jurić (15) biće u petak u 17 časova na Pravoslavnom groblju u Dudovoj šumi.

Jedan čas ranije u 16 časova održaće se opelo u Srpskoj pravoslavnoj crkvi Svetog Vaznesenja Gospodnjeg u Subotici.

Gradsko veće u Subotici odlučilo je danas da u petak proglasi dan žalosti u tom gradu zbog ubistva 15-godišnje Tijane Jurić.

Drugarice i drugovi Tijane Jurić sutra će se okupiti u centru Bajmoka, na platou kod kruga, kako bi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << paljenjem sveća, odali pomen Tijani. Okupljanje je u petak u 19 časova u centru Bajmoka. Tijanini drugari pozivaju sve građane koji žele da im se pridruže, uz molbu da ponesu sveće sa sobom.

Telo Tijane Jurić nađeno je u okolini Sombora. Policija je uhapsila Dragana Đurića koji je priznao ubistvo i pokazao mesto na kojem je zakopao telo.

Tijana je poslednji put viđena 26. jula, nedaleko od sportskog centra u Bajmoku. U potragu za njom, uz srpsku, uključila se i mađarska policija, kao i Evropol i Interpol.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.