Super liga - četiri utakmice, tri gola

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Okt.2015, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Super liga - četiri utakmice, tri gola

Fudbaleri Borca pobedili su danas u Čačku ekipu OFK Beograda sa 1:0, dok je Voždovac u Subotici savladao Spartak sa 2:0, u utakmicama 14. kola Super lige Srbije.

Jedini gol za Borac, vredan tri boda, postigao je Srđan Vujaklija u 65. minutu.

Čačanska ekipa je ovom pobedom zadržala drugo mesto na tabeli Super lige Srbije i sada ima 27 bodova, osam manje od prvoplasirane Crvene zvezde. OFK Beograd je na 13. mestu sa 12 bodova.

Fudbaleri Voždovca pobedili >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << su u gostima ekipu Spartaka sa 2:0.

Voždovac je bio bolji rival na terenu, a strelci za beogradsku ekipu bili su Elmir Asani u 20. i Jovan Stojanović deset minuta pre kraja utakmice.

Voždovac je, posle 14 odigranih kola, na devetom mestu na tabeli sa 17 bodova, dok je Spartak na 14. poziciji sa šest bodova manje.

U preostale dve utakmice, koje su igrane od 15.00, a u kojima su se sastali Novi Pazar i Čukarički, odnosno Metalac i Mladost, nije bilo golova.

Od 19.00 na programu su poslednje dve utakmice 14. kola, Jagodina dočekuje Radnik, a Partizan na svom terenu igra protiv Javora.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.