Izvor: RTS, 10.Sep.2021, 10:09

Sudar kod Subotice, muškarac poginuo, supruga životno ugrožena

Na Žedničkom putu, u blizini sela Verušić kod Subotice, jutros se dogodila teška saobraćajna nezgoda u kojoj je jedna osoba poginulo, a više lica je povređeno, potvrđeno je RTS-u u Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici.
Prema do sada poznatim informacijama, nesreća se dogodila oko 8.55 kada su se na Žedničkom putu direktno sudarila dva putnička vozila.
Prema informacijama iz Policijske uprave u Subotici, vozilo "fijat bravo" subotičkih >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << registarskih oznaka, kretalo se regionalnim putem Subotica – Bačka Topola i pokušalo je da se isključi sa puta na levu stranu.
U tom trenutku automobil "micubiši", beogradskih tablica, koji se kretao u istom smeru, obilazio je kolonu vozila i naleteo na "fijat bravo".
U sudaru dva vozila, vozač "fijata" Z. G. (32) iz Subotice poginuo je na licu mesta. Prema izvoru iz subotičke bolnice, supruga poginulog vozača "fijata" koja je bila sa njim u vozilu, je u teškom stanju, sa povredama glave i životno je ugrožena.
Vozač "micubišija" A.M. (42) iz Kaća je teško povređen.
Povređeni su i ostali saputnici u oba automobila, koje je Hitna pomoć prevezla u subotičku bolnicu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.