Subotička sinagoga otvorila vrata za turiste

Izvor: RTS, 12.Maj.2020, 18:11

Subotička sinagoga otvorila vrata za turiste

Nakon dvomesečne pauze zbog epidemije koronavirusa i vanrednog stanja, subotička sinagoga je ponovo otvorila vrata za turiste.
Omogućene su pojedinačne i grupne posete koje uključuju nošenje zaštitnih maski i fizičku razdaljinu od dva metra. Izuzev ponedeljkom, sinagogu je moguće obići radnim danima od 10 do 18 časova, vikendom od 10 do 14 časova.

Subotička sinagoga je biser arhitekture >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mađarske varijante secesije, zbog mnoštva floralnih detalja i izuzetnih vitraža. Druga je po veličini u Evropi, a osim sakralne i turističke funkcije, postala je i mesto vrhunskih koncertnih dešavanja.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.