Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Apr.2024, 13:17

Subotica: Uhapšeni osumnjičeni za tešku krađu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa somborskom policijom, uhapsili su V. P. (2001) iz Subotice i N. M. (1995) iz okoline Apatina zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška krađa.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukradena kutija sa dobrovoljnim prilozima u Subotici, uhapšeni razbojnici

Izvor: Blic, 19.Apr.2024

Policija u Subotici, u saradnji sa somborskom policijom, uhapsila je V. P. (23) iz Subotice i N. M. (28) iz okoline Apatina zbog teške krađe.

Nastavak na Blic...

Subotičanin i Apatinac uhapšeni zbog provale u objekat brze hrane

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 20.Apr.2024, 00:40

SUBOTICA/APATIN – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici, u saradnji sa somborskom policijom, uhapsili su V. P. (2001) iz Subotice i N. M. (1995) iz okoline Apatina zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška krađa. Sumnja se da su oni pre mesec dana provalili...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.