Subotica: Izmenjeno radno vreme ambulanti

Izvor: B92, 16.Maj.2021, 22:01

Subotica: Izmenjeno radno vreme ambulanti

Deo ambulanti Službe za opštu medicinu Doma zdravlja Subotica će od 17. do 21. maja 2021. godine raditi po izmenjenom radnom vremenu

Ambulanta Peščara u ponedeljak i utorak, radiće prepodne od 7 do 14 dok će u sredu, četvrtak i petak raditi tokom celog dana od 7 do 20,00 časova.

Ambulanta u Đurđinu u ponedeljak i petak radiće pre podne, u sredu posle podne od 13 do 20 dok u utorak i četvrtak neće raditi.

Ambulanta u Bikovu u utorak će >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << raditi od 7 do 14 časova, u četvrtak od 13 do 20 dok u ponedeljak, sredu i petak neće raditi.

Ogranak 1 (Kumičićeva 4), ogranak 3 (Ruđera Boškovića) , ogranak 7 (Trg žrtava fašizma 16) kao i ogranak Veliki Radanovac tokom sledeće nedelje neće raditi, prenosi suboticadanas.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.