Subotić Braun: Ako budem izabrana, podnosim ostavku u Programskom savetu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jun.2016, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Subotić Braun: Ako budem izabrana, podnosim ostavku u Programskom savetu

Moj mandat u Programskom savetu Radio-televizije Vojvodine je počeo 16. oktobra 2015. godine, kada nisam imala apsolutno nikakvih saznanja da ću početkom maja biti postavljena na mesto vršioca dužnosti programskog direktora pokrajinskog javnog servisa. Moj status na ovoj funkciji je privremen i ako budem izabrana na konkursu za programskog direktora RTV, podneću ostavku na mesto u Programskom savetu, kaže Slavica Subotić Braun, v.d. programskog direktora RTV.

Subotić Braun >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kaže da ne smatra da su njen mandat u Programskom savetu i privremena funkcija vršioca dužnosti programskom direktora RTV u bilo kakvom sukobu interesa.

Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) i Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV) saopštili su danas da su uputili zahtev Agenciji za borbu protiv korupcije da se izjasni o eventualnom sukobu interesa Slavice Subotić Braun jer smatraju da se ona nalazi u sukobu interesa time što obavlja funkciju v.d. programskog direktora i istovremeno je i članica Programskog saveta RTV.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.