Stigla potvrda iz Subotice, Otašević napustio Spartak

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2020, 15:08

Stigla potvrda iz Subotice, Otašević napustio Spartak

Ugovor mu je istekao.

Iskusni fudbaler Spartaka ŽK Vladimir Otašević napustio je klub iz Subotice.

Defanzivac se pre godinu i po dana vratio u redove Subotičana kako bi pomogao ekipi u borbi za opstanak.

"Spartak sam došao tokom prošlog  zimskog prelaznog roka da pomognem mladoj ekipi u borbi za što bolji plasman. Trudio sam se da budem podrška mladim igračima, ali  i da opravdam poverenje uprave kluba. Produžetak saradnje pre godinu dana bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je samo potvrda obostranog zadovoljstva. Ugovor mi je istekao 31. maja ove godine.

Ponosan sam što sam u dva navrata imao priliku da sarađujem sa ljudima koji vode Spartak, Draganom i Nikolom Simovićem, kao i sa ostalim članovima uprave, sportskim direktorom Ljubišom Dunđerskim, vrhunskim stručnjakom Vladimirom Gaćinovićem i njegovim stručnim štabom kao i sa mojim saigračima. Želim im da ostvare dobar rezultat u sledećoj sezoni i da sačuvaju  dobru atmosferu koja krasi ovu ekipu", rekao je 33-godišnji fudbaler.

Otašević je tokom karijere pored Spartaka nastupao još za Metalac, Radnički Kragujevac, Novi Pazar, Mladost Lučani i Borac Čačak.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.