Stanko Subotić Cane prodao vilu Montenegro na Svetom Stefanu

Izvor: Blic, 12.Dec.2011, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stanko Subotić Cane prodao vilu "Montenegro" na Svetom Stefanu

Kontroverzni biznismen Stanko Subotić- Cane, prodao je Vilu Montenegro na Svetom Stefanu“, pravi mali hotel na crnogorskom primorju sa pet zvezdica.

Vest o prodaji je potvrdila načelnica budvanskog katastra Mirjana Marović, odgovarajući na odborničko pitanje, javljaju podgoričke "Vijesti", navodeći da je Cane Subotić "blizak prijatelj lidera DPS Mila Đukanovića".

Mirjana Marović nije saopštila ime kompnije koja je kupila vilu.

Vila Montenegro
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
"Što se tiče vile, ona je uknjižena na jednu firmu čije ime ne znam, jer i ne moram da znam, može svako da ostvari uvid. Gospodin Stanko Subotić je prodao tu vilu i mi s smo je uknjižili bez ikakvih problema na novog vlasnika", kazala je Marović.

Ona je podsetila da je bila privremena mjera zabrane prodaje izrečena od strane beogradskog suda, koja je bila upisana.

"Pošto je u pitanju inostrana sudska presuda, bili smo obavezni da tražimo od našeg suda ona potvrdi. Mi smo u ponovnom postupku to i zatražili, od suda nijesmo dobili i izbrisali smo privremenu meru. Nakon godinu dana Subotić je prodao Vilu", kazala je Marovićeva.

Povezane vesti: Milo Đukanović na zabavi u Tivtu sa Abramovičem, Deripaskom i Rotšildom Jovićević: Đukanović i Marović znaju previše jedan o drugom Šinavatra ponovo u Crnoj Gori
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kontroverzni biznismen prodao vilu na Svetom Stefanu

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Dec.2011

BUDVA - Kontroverzni srpski biznismen Stanko Subotić prodao je vilu "Montenegro" na Svetom Stefanu, pravi mali hotel na crnogorskom primorju sa pet zvjezdica.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Stanko Subotić više nije vlasnik vile na Svetom Stefanu

Izvor: Beta, 13.Dec.2011, 13:32

PODGORICA, 13. novembra 2011. (Beta) - Kontroverzni srpski biznismen Stanko Subotić - Cane više nije vlasnik luksuzne vile "Montenegro" na Svetom Stefanu, u Crnoj Gori, javili su u utorak podgorički mediji...Kako prenose mediji, to je u ponedjeljak na sednici budvanskog parlamenta potvrdila načelnica...

Nastavak na Beta...

Cane prodao vilu na Svetom Stefanu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Dec.2011

PODGORICA -..Biznismen Stanko Subotić Cane, za kojim je srpski Interpol raspisao poternicu, a koga crnogorski mediji predstavljaju kao bliskog prijatelja lidera DPS-a Mila Đukanovića, prodao je "Vilu Montenegro" na Svetom Stefanu...Reč je o vili na koju je sudstvo Srbije stavilo zabranu prodaje...To...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.