Šta sve nudi Ekonomski fakultet u Subotici?

Izvor: B92, 18.Maj.2021, 19:44

Šta sve nudi Ekonomski fakultet u Subotici?

Ekonomski fakultet u Subotici će u subotu, 22. maja, u 11 časova ugostiti sve maturante koji su zainteresovani da se bolje upoznaju sa fakultetom. Predstavnici će, istovremeno i u Subotici i u Novom Sadu, maturantima biti na raspolaganju da im objasne sve detalje koje žele da saznaju.

Intenzivnim praćenjem i prihvatanjem relevantnih promena u okruženju Ekonomski fakultet je nedavno završio proces akreditacije novih studijskih programa na osnovnim, master i doktorskim studijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << čime su obezbeđeni preduslovi za sticanje modernih znanja i veština budućih studenata ekonomije, menadžmenta i poslovne informatike.

Na osnovnim akademskim studijama akreditovani su studijski programi Ekonomija i Poslovna informatika. U okviru studijskog programa Ekonomija, budući studenti se mogu profilisati u okviru nekog od izbornih područja, kao što su Međunarodna ekonomija i biznis, Finansijski i bankarski menadžment, Marketing, Agrobiznis i ruralni razvoj, Menadžment i biznis, Računovodstvo i revizija, Trgovinski marketing i menadžment, dok je po studijskom programu Poslovna informatika, Ekonomski fakultet u Subotici kao utemeljivač ujedno i lider u obrazovanju i istraživanjima u ovoj oblasti u zemlji, prenosi subotica.com.

Kada su u pitanju master akademske studije, akreditovani su studijski programi Digitalni marketing, Finansijski i bankarski menadžment, Liderstvo i menadžment ljudskih resursa, Međunarodna ekonomija i biznis, Agrobiznis menadžment, Multikanalna trgovina, Računovodstvo i revizija i Poslovna informatika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.