Srpski privrednici na moskovskoj izložbi Prodekspo 2011

Izvor: Blic, 06.Feb.2011, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski privrednici na moskovskoj izložbi "Prodekspo 2011"

Privredna komora Srbije (PKS), uz podršku Minstarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, organizovaće zajednički nastup srpske privrede na Međunarodnoj izložbi "Prodekspo 2011" u Moskvi, koja počinje sutra.

Na "Prodekspu 2011", najvećoj godišnjoj specijalizovanoj sajamskoj izložbi u Rusiji i istočnoj Evropi, koja će trajati do 11. februara, na štandu PKS će biti predstavljeno 13 domaćih firmi.

To su beogradske kompanije "Impamil", "ITN", "Rić >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << N Sweet", "Master Frigo", "Ešenca" i "Invej", zatim "Despan" iz Loznice, "Pajić Company Group" iz Paraćina, subotički "Pionir", "Podrum Aleksandrović", iz Vinče, zrenjaniski "Rakić Plast, "Vino Župa" iz Aleksandrovca i "Bim Teks" iz Leskovca.

Cilj učešća srpskih preduzeća na "Prodekspo" izložbi je istraživanje potreba i potencijala ruskog tržišta, u cilju povećanja plasmana srpskih proizvoda i usluga, navedeno je u saopštenju PKS.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.