Izvor: Press, 05.Dec.2018, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šok! Aleksandra muvala i drugog Ljubinog dečka!

Čitava Srbija je pre nešto više od pet godina pričala o kaluđeričkoj sapunici, kada je maloletna Aleksandra Subotić rodila ćerku Magdalenu, koju je dobila u vezi sa Aleksandrom Čabarkapom, dečkom svoje majke Ljube Pantović.
- Čim je Ljuba upoznala Aleksandru sa verenikom Mirkom, ona je bacila oko na njega. Svidelo joj se što je imućan i što živi luksuznim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << životom u Švedskoj, a pored toga, prijalo joj je što je galantan prema njoj i njenoj majci. Nije mogla da sakrije simpatije prema Mirku i u njemu je videla pravog muškarca. Aleksandra je toliko odlepila za njim da je svaki put kada bi Ljuba otišla na trening ili u šoping šetala golišava po stanu - počinje priču dobro obavešteni izvor i konstatuje da Aleksandra bukvalno nije mogla da smiri strasti prema Periću, iako je bila u vezi sa Davidom.
instagram.com/miki_mp_77
Mirko Perić, verenik Ljube Pantović...
Čabarkapa: Veza sa Ljubom i Aleksandrom je osveta Karađorđu! Aleksandar Čabarkapa je više puta isticao da on nije otac Aleksandrinog deteta, iako sa ponosom naglašava da je bio u vezi sa poznatom majkom i ćerkom u isto vreme. Naime, Čabarkapa, koji u Aleksandrinom ocu i Ljubinom bivšem mužu Karađorđu vidi suparnika, uverava da je vezama sa ove dve zadrugarke želeo da mu se osveti.
- Magdalena nije moja ćerka. Zvao sam Aleksandru da uradimo DNK test, ali ona je to više puta odbila. Ipak, ne krijem da sam bio i sa Ljubom i sa Aleksandrom u vezi. To mi je tada bilo zanimljivo jer sam želeo da uništim Karađorđa. Ipak, to je deo moje prošlosti koji bih, da mogu, rado izbrisao - rekao je nedavno Čabarkapa.
instagram.com/klaudijacabarkapa
Aleksandra Čabarkapa sa sadašnjom partnerkom Klaudijom...
- Aleksandra je po svaku cenu želela da zadivi Mirka i da mu pokaže da je bolja od svoje majke. Iako ne voli da kuva, Mirku je stalno pravila omiljenu poslasticu. Pričala je kako je zrelija od svojih vršnjakinja i vrlo svestrana za svoje godine. U jednom trenutku njeno flertovanje je postalo toliko očigledno da je to primetila i Ljuba. Ipak, ona je bila sigurna u Mirkove emocije i znala je da njena ćerka nije bila spremna da joj preotme dečka po drugi put posle osude koju je doživela - uverava izvor.
Ipak, Aleksandra je bila spremna da osvoji Mirka i zauvek ostavi Davida, ali Perić je odlučio da Subotićevoj jasno dokaže da sa njom ne želi ništa.
instagram.com/ljuba_champion
Ljuba Pantović...
Subotićeva htela da rastavi Čabarkapu i od žene! Aleksandra Subotić je imala nameru da rastavi Aleksandra Čabarkapu od nevenčane supruge Klaudije tako što će zatrudneti sa njim.
- Kada je uplovila u vezu sa Čabarkapom, Aleksandra je znala da on sa njom ne planira budućnost. Zato je silno želela da ga veže detetom, što joj je i pošlo za rukom. Ipak, na kraju joj ni dete nije pomoglo jer ju je Čabarkapa ubrzo ostavio i zvanično oženio Klaudiju - tvrdi izvor.


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.