Sindikat: Salford zatvora Subotičku

Izvor: Mondo, 21.Nov.2012, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sindikat: Salford zatvora Subotičku

Predsednica sindikata radnika Subotičke mlekare Jelena Ninčević izjavila je danas da Salford grupacija ima nameru da zatvori i Subotičku mlekaru, zbog čega će bez posla ostati 40 radnika.

"Namera Salford grupacije je da uradi restrukturiranje po principu prebacivanja transporta, radnika, magacina i kancelarija u beogradski Imlek, pod obrazloženjem da je to jeftinije", kazala je Ninčevićeva agenciji Beta.

Prema njenim rečima, Subotičku mlekaru čeka "sudbina" >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Zemunske, Pivničke, Odžačke, Novosadske i Zaječarske mlekare.

Ninčević je ocenila da je strah i uznemirenost zaposlenih u Subotičkoj mlekari opravdan, jer "žele da je zatvore, kao što su zatvorili i Novosadsku mlekaru".

"Moramo da dignemo glas i da se izborimo za naša prava, jer će u Subotičkoj mlekari bez posla ostati više od 40 radnika. Niko nema pravo da narušava finansijsku moć Subotičke mlekare u korist drugog subjekta", kazala je Ninčević.

Dodala je da se sindikat obratio i lokalnoj samoupravi, u nameri da se sačuva "jedna zdrava i profitabilna firma kao što je Subotička mlekara".

(Beta)
Pogledaj vesti o: Zaječar,   Subotica

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Hoće da zatvore Subotičku mlekaru"

Izvor: B92, 21.Nov.2012

Subotica -- Predsednica sindikata Subotičke mlekare Jelena Ninčević izjavila je da Salford grupacija ima nameru da zatvori i Subotičku mlekaru...Kako je najavila zbog toga će bez posla ostati 40 radnika..."Namera Salford grupacije je da uradi restrukturiranje po principu prebacivanja transporta,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.