Rukometaši Vojvodine odbranili trofej Superkupa

Izvor: Press, 12.Nov.2015, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rukometaši Vojvodine odbranili trofej Superkupa

Rukometaši Vojvodine odbranili su trofej Superkupa Srbije savladavši u Aranđelovcu ekipu subotičkog Spartaka sa 24:18 (12:9).
          Aktuelni državni prvak potvrdio je da je najbolji tim nakon što su ubedljivo nadigrao najvećeg rivala u prošloj sezoni, vicešampiona i polufinalistu nacionalnog kupa. Tim Nikole Markovića dominirao je tokom čitave utakmice i zasluženo po treći put u >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << klupskoj istoriji osvojio trofej Superkupa Srbije, čime se izjednačio sa beogradskim Partizanom. Ovim uspehom rukometaši Vojvodine osvojili su novčanu nagradu od 100.000 dinara, dok je Subotičanima pripao upola manji iznos.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.