Ratni veterani iz Novog Sada traže popuste za komunalije

Izvor: Radio 021, 01.Feb.2017, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ratni veterani iz Novog Sada traže popuste za komunalije

Predstavnici Udruženja učesnika oružanih sukoba na prostoru bivše Jugoslavije ukazali su gradskim čelnicima na tešku finansijsku situaciju u kojoj su ratni veterani, a naročito njihove supruge.

Oni su zatražili popust od 30 odsto na račune "Informatike" i "Vodovoda", kao i odobravanje godišnje karte za sve linije gradskog i prigradskog prevoza. Popust na komunalne usluge odnosio bi se na ratne veterane i porodice preminulih veterana, a godišnje karte na veterane lično >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i supruge preminulih.

Veterani su naveli da su slične olakšice omogućene veterani u Beogradu i Subotici, a u Novom Sadu pravo na 50 odsto popusta za "Informatiku" imaju samo ratni vojni invalidi.

Kako su rekli, mnogi od ratnih veterana su primaoci socijalne pomoći.

Autor: 021.rs
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.