Radnik u Subotici protiv Spartaka želi da popravi utisak sa otvaranja Superlige

Izvor: JužneVesti.com, 15.Jul.2022, 11:02

Radnik u Subotici protiv Spartaka želi da popravi utisak sa otvaranja Superlige

Neočekivani poraz od novajlije u ligi doživeli su fudbaleri surduličkog Radnika na otvaranju Superlige, pa će večeras od 20 sati na gostovanju Spartaku pokušati da poprave utisak, ali i dođu do prvih bodova u sezoni.

Slabe partije sa priprema izabranici trenera Aleksandra Linte preneli su i na prvenstvo, što je ekipa Mladost GAT iskoristila i odnela bodove iz Surdulice.

Nimalo lak zadatak tim Radnika neće imati ni na krajnjem severu, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << gde ih čeka tim koji je remizirao u prvom kolu, pa će tražiti pobedu pred svojim navijačima.

Svaka utakmica u ovom prvenstvu je teška. Nema lakih protivnika. Nama je za nijansu još i teža jer imamo volje i želje da popravimo utisak iz prve utakmice. I to ne samo što se tiče rezultata, nego eto, voleli bi, i težimo ka tome da na tom terenu izgledamo bolje, kompaktnije, agresivnije. Ja verujem da su momci svesni da mogu bolje, da sigurno hoće bolje i verujem da ćemo na ovoj utakmici izgledati baš onako kako očekujemo - rekao je Linta.

Tokom 2022. godine dva tima su se u prošloj sezoni već srela dva puta, a u oba duela ekipa iz Surdulice slavila je rezultatom 2:0.

Utakmicu na ”Gradskkom stadionu” u Subotici sudiće Aleksandar Stojanović, dok će u VAR sobi sedeti najbolji srpski arbitar Srđan Jovanović.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.