Privedeni zbog nasilničkog ponašanja i tuče u Novom Sadu

Izvor: Novine novosadske, 24.Dec.2012, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedeni zbog nasilničkog ponašanja i tuče u Novom Sadu

Uhapseni Novosadska policija je odredila zadržavanje Novosađanima B.V. (21), B.P. (19), S.J. (20) i N.A. (19) zbog osnovane sumnje da su izvršili krivična dela nasilničko ponašanje i učestvovanje u tuči, saopšteno je danas iz Policijske uprave Novi Sad.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Novine novosadske <<
Oni se, kako se navodi u saopštenju, terete da su, na uglu ulica Vojvode Bojovića i Jovana Subotića, zajedno sa sugrađaninom V.V. (19), bez povoda, napali dvojicu mladića i lakše ih povredili, a jednom od njih uzeli su mobilni telefon.
“Kasnije te večeri, na Trifkovićem trgu, ista grupa je, opet bez povoda, napala Vrbašane N.N. (20), M.Lj. (23) i D.T. (19), a u toj tuči B.V. nožem je više puta ubo N.N. i M.Lj, koji su lakše povređeni i V.V, koji je zadobio teške telesne povrede”, navodi se u saopštenju PU Novi Sad.
Osumnjičeni B.V, B.P, S.J. i N.A. dovedeni su juče, na saslušanje, sudiji Osnovnog suda u Novom Sadu koji im je odredio pritvor do 30 dana.
Protiv V. V. biće podneta krivična prijava koja ga tereti za nasilničko ponašanje,dok je protiv trojice Vrbašana podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo učestvovanje u tuči.
Izvor: Tanjug/RTV

Nastavak na Novine novosadske...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Novine novosadske. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Novine novosadske. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.