Privedeni navijači Spartaka zbog napada na grobare

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2012, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedeni navijači Spartaka zbog napada na "grobare"

SUBOTICA -

Subotička policija odredila je meru zadržavanja do 48 sati Nebojši P. (25), Damiru A. (27) i Zoranu S. (19), svi iz Subotice, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Subotica, postoji osnov sumnje da su navijači FK ''Spartak Zlatibor voda'', Nebojša P, Damir A. i Zoran S. u subotu, sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dve maloletne osobe, dva sata pre početka fudbalske utakmice između FK ''Spartak Zlatibor voda'' i FK ''Partizan'', napali navijače FK ''Partizan''.

"Osumnjičeni se terete da su prilikom dolaska na fudbalsku utakmicu, koju je komesar za bezbednost Fudbalskog saveza Srbije proglasio za utakmicu povišenog rizika, bacali kamenice i fizički nasrnuli na navijače protivničkog tima. U ovom događaju nije bilo povređenih osoba", navedeno je u saopštenju.

Nebojša P., Damir A. i Zoran S. su uz odgovarajuću krivičnu prijavu privedeni istražnom sudiji Višeg suda u Subotici, dok su maloletnici saslušani u prisustvu roditelja, radnika Centra za socijalni rad, advokata i prema njima neće biti preduzete zakonske mere, navedeno je u saopštenju PU Subotica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Privedeni navijači Spartaka zbog napada na Grobare

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Dec.2012

Subotička policija odredila je meru zadržavanja do 48 sati Nebojši P. (25), Damiru A. (27) i Zoranu S. (19), svi iz Subotice, zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi.. Kako je saopšteno iz Policijske uprave Subotice, postoji sumnje...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.