Potraga za nestalim dečakom i dalje traje

Izvor: Press, 15.Jun.2015, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za nestalim dečakom i dalje traje

Već treći dan traje potraga za dečakom Stefanom Ilićem, koji je u subotu nestao u Banatskoj Subotici, a u policiji kažu da ima određenih pomaka i da je više osoba saslušano.
         Kako prenosi RTS, Stefanovi roditelji, koji su u policijskoj stanici proveli dva dana, oko ponoći su napustili policijsku stanicu.  Načelnik PU Pančevo Nikola Popovac juče, međutim, nije želeo da potvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << informaciju da su Stefanovi roditelji "pali" na poligrafu. On je rekao da su preuzeti snimci sa svih sigurnosnih kamera koji se proveravaju, a lokalni mediji u Beloj Crkvi objavili su snimak automobila kojim je, navodno, dečak otet. Policijske patrole i dalje su na blokadnim mestima, vrši se pojačana kontrola lica, vozila i prelazaka preko graničnih prelaza, a sa druge strane granice angažovani su i pripadnici rumunske policije. U potragu su uključeni i ronioci Žandarmerije, koji su juče pretraživali kanal Karaš, Dunav i priobalje. Potraga za nestalim dečakom ušla je u treći dan, a u Pančevu i Beloj Crkvi ispituju se svi koji se dovode u bilo kakvu vezu sa dečakom i njegovom porodicom.Svi granični prelazi se i dalje strogo kontrolišu. Dečak, koji je nestao u subotu, poslednji put je viđen u selu Banatska Subotica, opština Bela Crkva i na sebi je imao svetlozelenu majicu, crni šorc i crne patike "starke". Dečak je visine 130 centimetara, braonkaste kose i braon očiju.
Foto MUP

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.