Izvor: RTS, 21.Apr.2021, 12:33

Pomozimo Andrei – samo jedan SMS mogao bi da joj pomogne da prohoda

Nakon teške saobraćajne nesreće koju je doživela 2015. godine, Subotičanka Andrea Mudrić ostala je nepokretna zbog teške povrede kičme. Nadu za izlečenje pronašla je na klinici u Tajlandu i ta operacija košta 100.000 dolara. Humanitarna akcija je u toku, ali vremena je sve manje, jer se datum zakazane intervencije približava.
Andrei ćemo najbrže pomoći ako pošaljemo SMS poruku sa sadržajem 226 i pošaljemo na broj 3030 fonadacije "Budi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << human".

"Vreme je važno jer imam devet dana do 1. maja da sakupim još 20.000 evra. Operacija se radi u Tajlandu ugradnjom stimulatora, malog aparata, pored kičme i omogućava hod jednog dana pošto se uvlači u kičmenu moždinu i tako šalje impulse u povređeni deo kičme", kaže Andrea.

Dodaje da humanitarna akcija ide u dobrom pravcu i da je pored fondacije "Budi human" aktivna i u vojvođanskoj humanitarnoj grupi.
"Dosta ljudi mi pomaže i stavljaju stvari na licitacije, a sav prihod ide na moj račun", ističe Andrea Mudrić.
Prema njenim rečima, Marina Minić iz Koteža je bila prva osoba iz Srbije koja je otišla na ovaj zahvat u Tajlandu i uspešno se oporavlja od operacije.
Dodaje da vredno vežba jer mišići moraju da ostanu u dobroj formi i da je u Tajlandu čekaju i operacija i rehabilitacija i za sve to mora da bude spremna.
"Želim da se zahvalim svima koji su mi do sada pomagali i koji će mi tek pomoći. Vaš SMS meni će mnogo značiti", poručuje Andrea Mudrić.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.