Pokret za građansku Suboticu bojkotuje gradonačelnika Labana

Izvor: Blic, 31.Avg.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokret za građansku Suboticu bojkotuje gradonačelnika Labana

Odbornička grupa Pokreta za građansku Suboticu (PGS) saopštila je danas da će bojkotovati gradonačelnika Subotice Bogdana Labana i da neće prisustvovati svečanoj sednici Skupštine koja je zakazana za sutra povodom Dana grada.

PGS je u saopštenju naveo da ne žele da imaju ništa zajedničko sa "potpuno diskreditovanom osobom" koja grubo zloupotrebljava vlast.

Ocenjuje se i da je "aktuelni gradonačelnik u potpunosti izgubio kredibilitet da bilo koga predstavlja" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u gradu.

"Nećemo prisustvovati nijednoj svečanosti povodom Dana grada Subotice, na kojoj je predviđeno učešće ili pojavljivanje gradonačelnika Subotice", navedeno je u saopštenju.

PGS je najavio da će i dalje učestvovati u radu sednica Skupštine grada Subotice koje su radnog karaktera.

Laban, koji je funkcioner Srpske napredne stranke potvrdio je početkom sedmice da je pretio Vladimiru Polovini da će mu "iščupati grkljan", ali je demantovao optužbe da ga je šamarao, i izvinio se zbog "neprimerenog" rečnika.

Laban i Polovina sastali su se u subotu prošle nedelje u kafiću jednog subotičkog hotela, navodno zbog plakata izlepljenih po celoj Subotici na kojima je pisalo "Bogdane, Bog je ljut". Na audio snimku se čuje kako Laban preti Polovini i verbalno ga vređa, kao i zvuci koji podsećaju na šamaranje.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.