PRAVDA Uplakani Igor Jurić: Hvala svima, zadovoljan sam presudom

Izvor: Blic, 15.Jun.2015, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRAVDA Uplakani Igor Jurić: Hvala svima, zadovoljan sam presudom

Igori Jurić, otac zverski ubijene devojčice Tijane (15), nije mogao da prestane da plače kada se obratio novinarima posle izricanje presude Draganu Đuriću ispred Višeg suda u Subotici.

Đurić je osuđen na 40 godina zatvora zbog pokušaja silovanja i ubistva Tijane Jurić, što je ujedno i maksimalna kazna koju je mogao da dobije.

- Hvala svima koji su od početka bili uz moju porodicu, od trenutka kada je TIjana nestala i onda kasnije - rekao je Jurić, sa suzama >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u očima.

On je rekao da je "presuda upravo onakva kakvu je očekivao i kakvu se nadao da će biti".

U višem sudu u Subotici danas u 10 časova Gordana Kojić, predsedavajuća Veća sudija izrekla je maksimalnu kaznu zatvora od 40 godina Draganu Đuriću (34), mesaru iz Surčina, koji je ubio Tijanu Jurić (15).

Viktor Gosiljac, advokat Đurića, je nakon presude rekao da je ovo samo kraj prvog čina i da će uložiti žalbu, kao i da "ništa nije bilo iznenađenje u sudnici".

Tijana Jurić ubijena je u noći između 25. i 26. jula prošle godine. Njeno telo pronađeno je 13 dana kasnije na improvizovanom smetlištu 23 kilometra od mesta na kojem je oteta u Bajmoku. Dragan Đurić priznao je da je počinio ubistvo i policiju je odveo do mesta gde je zakopao Tijanino telo.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Igor Jurić: Pravosuđe na strani dece i žrtve

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jun.2015

"Pravda nikad neće i ne može biti zadovoljena, ali su Srbija i pravosuđe u Srbiji pokazali da imaju snage i da moraju biti na strani dece i na strani žrtve više nego na strani ubica i na strani zločinaca", rekao je posle presude Draganu Đuriću zbog ubistva Tijane Jurić njen otac, Igor Jurić...Jurić...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.