POSLE DECENIJA ČEKANJA: Subotičani dobijaju prelep renoviran stadion (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Nov.2018, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POSLE DECENIJA ČEKANJA: Subotičani dobijaju prelep renoviran stadion (FOTO)

Izdvojeno 67.040.000 dinara.

Ministarstvo sporta Srbije saopštilo je da se uskoro završava još jedan u nizu projekata na poboljšanju sportske infrastrukture u Srbiji - na Gradskom stadionu u Subotici, koji je izgrađen 1936. godine (renoviran 1978. godine) za mesec dana biće gotovi radovi na rekonstrukciji atletske staze, svlačionica i sanitarnih prostorija.

- Nakon 40 godina Subotičani će dobiti prelep renoviran stadion, jedan od najmodernijih u Srbiji i regionu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << renoviranu atletsku stazu koja ispunjava zahteve međunarodne atletske federacije za takmičenja međunarodnog ranga. Staza će imati osam traka za trčanje, kompletno nova atletska borilišta za daljinske skokove, jamu za stipl i krugove za bacanja, uz kompletnu zamenjenu travu sa drenažom - kaže se u saopštenju.

Ускоро завршетак радова на реконструкцији атлетске стазе на Градском стадиону у Суботици, једном од најсавременијих објеката у Србији и региону, који ће испуњавати услове и за такмичења међународног ранга а користиће га сви Суботичани  #Subotica #omladinaisport #Srbija pic.twitter.com/cKu9RmFbpb

— Вања Удовичић (@VanjaUdovicic) November 10, 2018

Navodi se i da se u svlačionicama i sanitarnom čvoru završava zamena svih podnih i zidnih obloga, unutrašnjih instalacija vodovoda i kanalizacije, a urađena je i zamena spoljnog voda kanalizacije do postojećeg sabirnog, revizionog šahta. Za potrebe renoviranja ovog stadiona Ministarstvo omladine i sporta izdvojilo je 67.040.000 dinara, dodaje se u saopštenju.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.