Od sutra direktna autobuska linija Subotica-Budimpešta

Izvor: Blic, 28.Feb.2010, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od sutra direktna autobuska linija Subotica-Budimpešta

Od 1. marta subotički prevoznik "Subotica trans" uvodi prve direktne autobuske linije ka Budimpešti.

Autobusi ovog prevoznika saobraćaće dva puta dnevno ka Budimpešti, sa poslaskom u sedam i 18 sati, i povratkom iz Budimpešte u 13 i 23.30 časova. Cena karte u jednom pravcu je 1.300 dinara, a povratna 2.000 dinara. Deca do pet godina putuju u pratnji roditelja besplatno, a pola karte plaćaju deca do 12 godina.

Ovo su prve direktne autobuske linije iz Subotice prema madjarskom glavnom gradu od ulaska Srbije na "belu šengensku listu".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od sutra direktna autobuska linija Subotica-Budimpešta

Izvor: Kurir, 28.Feb.2010

SUBOTICA, 28. februara (Tanjug) - Od 1. marta subotički prevoznik "Subotica trans" uvodi prve direktne autobuske linije ka Budimpešti. Autobusi ovog prevoznika saobraćaće dva puta dnevno ka Budimpešti, sa poslaskom u sedam i 18 sati, i povratkom iz Budimpešte u 13 i 23.30. Cena karte u jednom...

Nastavak na Kurir...

Subotica-Budimpešta - od danas direktna autobuska linija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2010, 04:51

SUBOTICA - Od 1. marta subotički prevoznik "Subotica trans" uvodi prve direktne autobuske linije ka Budimpešti...Autobusi ovog prevoznika saobraćaće dva puta dnevno ka Budimpešti, sa poslaskom u sedam i 18 sati, i povratkom iz Budimpešte u 13 i 23.30...Cena karte u jednom pravcu je 1.300 dinara,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.