Obnova domova Gerontološkog centra u Subotici vredna 900 miliona dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2019, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obnova domova Gerontološkog centra u Subotici vredna 900 miliona dinara

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je danas Gerontološki centar u Subotici, gde su u toku radovi vredni više od 900 miliona dinara na rekonstrukciji i sanaciji Doma "Dudova šuma" i Doma za odrasla lica.

"Veoma sam zadovoljan radovima koje sam danas video u Subotici i saradnjom sa Kancelarijom za javna ulaganja. Naša osnovna dužnost je da obezbedimo korisnicima i zaposlenima bolje uslove za život i rad", kazao je Mirović.

"Nastavićemo i dalje zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rekonstrukciju objekata socijalne zaštite u Novom Sadu i u Bačkoj Topoli", dodao je Mirović i istakao da će se zajednički raditi i na rekonstruisanju regionalnih bolnica.

"Socijalna zaštita je najosetljivija oblast društva, i tu država i društvo pokazuju koliko su snažni i sposobni", kazao je Mirović.

Za nabavku medicinske i druge opreme Pokrajinska vlada je za Gerontološki centar u Subotici od 2016. godine do danas izdvojila 43,2 miliona dinara.

"Ovaj projekat koji smo danas obišli rezultat je zajedničkog rada Grada Subotice, Pokrajinske vlade i Kancelarije za javna ulaganja. Želimo da svi objekti Gerontološkog centra budu na najvišem mogućem nivou", izjavio je direktor Gerontološkog centra Nenad Ivanišević.

"Nastavićemo zajedno da radimo ovaj posao sve dok poslednji objekat socijalne zaštite ne obnovimo. U ovom sektoru zatekli smo veoma devastirano stanje, sektor socijalne zaštite ranije je bio u zapećku, a danas nam je, što pokazujemo i na terenu, u vrhu prioriteta", kazao je direktor Kancelarije za javna ulaganja Marko Blagojević.

Obilasku radova prisustvovali su i pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Predrag Vuletić i gradonačelnik Subotice Bogdan Laban.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Rekonstrukcija domova Gerontološkog centra u Subotici vredna 900 miliona dinara

Izvor: Blic, 18.Okt.2019

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je danas Gerontološki centar u Subotici, gde su u toku radovi vredni više od 900 miliona dinara na rekonstrukciji i sanaciji Doma „Dudova šuma“ i Doma za odrasla lica.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.